Gå til indhold

Luksus weekendophold

Foto: Mikkel Adsbøll

Drømmer I om en kærestetur med et afbræk fra hverdagen, hvor der er kælet lidt ekstra for detaljerne og skruet op for luksus- og lækkerheds-barometeret? Se vores forslag til Sydsjælland & Møns skønne overnatningssteder, hvor madoplevelser og overnatning er af højeste kvalitet.

Liste
Kort
Hotel frederiksminde anretning
Foto: Kim Matthai Leland

Hotel Frederiksminde

Exceptionel gastronomisk oplevelse på Hotel Frederiksminde, der er hædret med en Michelinstjerne for femte år i træk. I 2020 har Frederiksminde desuden modtaget emblemet "den grønne kløver" for bæredygtig gastronomi. 

Læs mere
Klintholm Gods Lake Apartments
Foto: Thomas Ix

Villa Huno

Et nyt eksklusivt hotel på Møn, der byder på panoramaudsigt over Møns største sø, Huno sø. Bo midt i naturen, tæt på Møns Klint, i de individuelt indrettede lejligheder, hvor naturen og dansk hygge smelter sammen med moderne, nordisk minimalisme. 

Læs mere

Glampingtelte på Camp Adventure

Med glamping på Camp Adventure får man natur og komfort i ét. Nyd udsigten fra den private terrasse ud over det smukke overdrev, hvor der er vild bevoksning og isblå, skinnende kildevand i søen. Med overnatningen følger adgang til Skovtårnet under hele opholdet - også den unikke mulighed for at opleve solnedgang og solopgang. 

Læs mere

The Norrmans Boutique Bed & Breakfast

'En helstøbt æstetisk oplevelse på The Norrmans Boutique Bed & Breakfast, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Nyd middagen i restauranten, hvor konceptet er "social dining" og alle gæsterne spiser ved det fælles langbord. 

Læs mere
Foto: Tue Schiørring Fotografi

Hotel Kirstine

Hyggelige ophold på det romantiske fire-stjernede Hotel Kirstine i hjertet af Næstved, hvor middag og overnatning  kan kombineres med slotsbesøg, tur til Skovtårnet, museumsbesøg eller andet. 

Læs mere
Foto: VisitSydsjælland-Møn

Vallø Slotskro

Gourmetophold på Vallø Slotskro, der præsenterer et køkken af høj klasse. Restauranten optræder på flere lister over Danmarks bedste restauranter – bl.a. White Guide Danmark og Den Danske Spiseguide.   

Læs mere
Liselund Ny Slot
Foto: Destination SydkystDanmark

Liselund Ny Slot

Slotsophold på det romantiske Liselund Ny Slot, hvor du kan nyde naturen i den hyggeligge slotspark og gå en tur til den unikke naturoplevelse på Møns Klint. 

Læs mere

Jungshoved Præstegaard - Bed & Breakfast

I den Sydsjællandske natur – mellem vand, marker og skov – ligger badehotellet Jungshoved Præstegaard. Den gamle præstegård fra 1791 drives i dag af Familien Rasmussen i 2 generationer.

Studiegården Boutique B&B

Studiegården ligger i smukke omgivelser på Vestmøn. Møn er kendt for sin uspolerede natur og er Nordens første Dark Sky Park og Danmarks første UNESCO Biosfæreområde. 

Rødvig Kro
Foto: Mads Tolstrup

Rødvig Kro & Badehotel

Danmarks Bedste Badehotel 2020 & 2022! 

Rødvig Kro & Badehotel har en helt fantastisk unik placering med udsigt over Østersøen og Unesco Verdensarv Stevns Klint. 

Recharging bed & breakfast
Foto: Recharging Bed & Breakfast

Recharging Bed & Breakfast Deluxe

Om opholdet er forsoning, forkælelse eller blot fornøjelse, så er Recarging stedet for at kunne genoplade i fantastiske naturskønne rammer.

Mere inspiration til turen

Camp Adventure Glamping
Unikke Getaways
Rønnede Kro mad
Sydsjælland & Møns gastronomiske guide
Skovtårnet ved Camp Adventure
Top 16 must-sees på Sydsjælland & Møn
Parferie på Sydsjælland og Møn
Yoga og velvære

Share your wonders: