Mikkel Adsbøl

Luksus weekendophold

Foto: Mikkel Adsbøl

Drømmer I om en kærestetur med et afbræk fra hverdagen, hvor der er kælet lidt ekstra for detaljerne og skruet op for luksus- og lækkerheds-barometeret? Se vores forslag til Sydsjælland & Møns skønne overnatningssteder, hvor madoplevelser og overnatning er af højeste kvalitet.

Liste
Kort
Hotel frederiksminde anretning
Foto: Kim Matthai Leland

Hotel Frederiksminde

Exceptionel gastronomisk oplevelse på Hotel Frederiksminde, der er hædret med en Michelinstjerne for femte år i træk. I 2020 har Frederiksminde desuden modtaget emblemet "den grønne kløver" for bæredygtig gastronomi. 

Læs mere
Klintholm Gods Lake Apartments
Foto: Thomas Ix

Villa Huno

Et nyt eksklusivt hotel på Møn, der byder på panoramaudsigt over Møns største sø, Huno sø. Bo midt i naturen, tæt på Møns Klint, i de individuelt indrettede lejligheder, hvor naturen og dansk hygge smelter sammen med moderne, nordisk minimalisme. 

Læs mere

Glampingtelte på Camp Adventure

Med glamping på Camp Adventure får man natur og komfort i ét. Nyd udsigten fra den private terrasse ud over det smukke overdrev, hvor der er vild bevoksning og isblå, skinnende kildevand i søen. Med overnatningen følger adgang til Skovtårnet under hele opholdet - også den unikke mulighed for at opleve solnedgang og solopgang. 

Læs mere

Kirsebærkroen - The Inn Between

The Inn Between er en familiedrevet perle i et roligt hjørne af idylliske Præstø – nær fjord og skov. Her kan du overnatte i nyrenoverede værelser og vågne til fuglenes kvidren. 

Læs mere
Norrmans Farmhouse
Foto: Mikkel Adsbøl

The Norrmans Farmhouse

Et ophold på The Norrmans Farmhouse er som balsam for sjælen. Oplev denne lille oase på landet med 12 smukt indrettede dobbeltværelser, et frodigt orangeri, en skøn have, indendørs petanquebane og jacuzzi med udsigt - og få en æstetisk oplevelse ud over det sædvanlige. The Norrmans Farmhouse ligger bekvemt i forhold til områdets seværdigheder og under opholdet kan du få serveret en lækker morgenmad og 3-retters middag i den dejlige restaurant.

Læs mere
Foto: Tue Schiørring Fotografi

Hotel Kirstine

Hyggelige ophold på det romantiske fire-stjernede Hotel Kirstine i hjertet af Næstved, hvor middag og overnatning  kan kombineres med slotsbesøg, tur til Skovtårnet, museumsbesøg eller andet. 

Læs mere
Foto: VisitSydsjælland-Møn

Vallø Slotskro

Gourmetophold på Vallø Slotskro, der præsenterer et køkken af høj klasse. Restauranten optræder på flere lister over Danmarks bedste restauranter – bl.a. White Guide Danmark og Den Danske Spiseguide.   

Læs mere
Liselund Ny Slot
Foto: Destination SydkystDanmark

Liselund Ny Slot

Slotsophold på det romantiske Liselund Ny Slot, hvor du kan nyde naturen i den hyggeligge slotspark og gå en tur til den unikke naturoplevelse på Møns Klint. 

Læs mere

Jungshoved Præstegaard - Bed & Breakfast

I den Sydsjællandske natur – mellem vand, marker og skov – ligger badehotellet Jungshoved Præstegaard. Den gamle præstegård fra 1791 drives i dag af Familien Rasmussen i 2 generationer.

Studiegården Boutique B&B

Studiegården ligger i smukke omgivelser på Vestmøn. Møn er kendt for sin uspolerede natur og er Nordens første Dark Sky Park og Danmarks første UNESCO Biosfæreområde. 

Rødvig Kro
Foto: Mads Tolstrup

Rødvig Kro & Badehotel

Danmarks Bedste Badehotel 2020 & 2022! 

Rødvig Kro & Badehotel har en helt fantastisk unik placering med udsigt over Østersøen og Unesco Verdensarv Stevns Klint. 

Recharging bed & breakfast
Foto: Recharging Bed & Breakfast

Recharging Bed & Breakfast Deluxe

Om opholdet er forsoning, forkælelse eller blot fornøjelse, så er Recarging stedet for at kunne genoplade i fantastiske naturskønne rammer.

Mere inspiration til turen

Villa Huno Glamping
Unikke Getaways
Rønnede Kro mad
Sydsjælland & Møns gastronomiske guide
Gavnø Slot
Top 17 must-sees på Sydsjælland & Møn
Parferie på Sydsjælland og Møn
Yoga og velvære