Oplevelsesguider 2020

To nye oplevelsesguider klar til sommerens gæster

22.6.2020
Foto: Lars Bo Axelholm

Gæsterne i Destination SydkystDanmark skal inspireres til at komme rundt i hele destinationen – to nye brochurer er klar til højsæsonen og viser hele paletten af muligheder i Destination SydkystDanmark. Fra strand til shopping, attraktioner og kultur.

Der kan være mange ønsker til ferien, og med to nye trykte guider hjælpes gæsterne godt på vej til nye oplevelser i Destination SydkystDanmark. Guiderne kan gæsterne få i vores turistinformationer og på udvalgte overnatningssteder.

Der er i første omgang fremstillet to guider, der er målrettet henholdsvis familier med børn og det voksne segment. Guiderne er på 72 sider med naturoplevelser, attraktioner, seværdigheder og inspiration til skove, strande, shopping og spisesteder.

”Med de nye oplevelsesguider, vil vi vise hele paletten, som Destination SydkystDanmark har at byde på,” siger projektleder Heidi Larsen.

”Tanken er, at vi gerne vil inspirere til at vores gæster bliver lidt længere eller opdager seværdigheder eller oplevelser, som man måske ikke har fået øje på. Forhåbentlig kan vi med guiderne også inspirere folk til at besøge vores hyggelige byer og et ekstra besøg på en restaurant, attraktion og forlystelsespark, for det har erhvervet brug for efter corona, ” forklarer hun.

Kategorier gør det let at finde oplevelserne

De nye guides er inddelt i kategorier, som fx kulturoplevelser, lokale smagsoplevelser, oplevelser ved vandet, i byerne og de store naturoplevelser, og det gør det let at finde de oplevelser, som man selv interesserer sig for.

”Vi har gjort meget ud af også at få de mange skønne naturområder med. De fleste kender jo Møns Klint og Stevns Klint, mens der er måske færre, der kender til steder som Knudshoved Odde, Holmegaard Mose, Kristiansholms Plantage, Tryggevælde Å eller Feddet som skønne naturområder,” siger Heidi Larsen.

”Samtidig har vi lagt stor vægt på at få præsenteret vores byer, så vi kan inspirere til café-besøg og shopping. ”

Ekstraordinær indsats

De nye guider er resultatet af en ekstraordinær indsats i år for at understøtte turismeerhvervet i lyset af coronakrisen, og guiderne er på dansk. Distributionen foregår via destinationens 60 turistinformationer.

”De nye trykte guides er en service, som vores turistinformationer har efterspurgt. Selv om langt det meste i dag foregår online og på smartphones, så tror vi på, at gæsterne vil sætte pris på at få en fysisk brochure i hånden til at læse i under ferieopholdet,” siger Heidi Larsen.

For dem, der gerne vil have den elektroniske udgave, kan den hentes på Destination SydkystDanmarks hjemmeside her.

Du må meget gerne dele dette link på din egen webside og sociale medier.

Hvis du er aktør, og ønsker trykte eksemplarer af guiderne til udlevering til dine gæster, kan du kontakte Vibeke Tejlmand på vt@vism.dk