Klinten Boattours

Aktiviteter på Stevns

Foto: Visit Sydsjælland & Møn

På Stevns er der mange aktiviteter for hele familien. Her kan I være aktive sammen på golfbanen, mærke vinden suse om ørerne ombord på Klintens Boattours, sætte jeres egne fodspor langs Stevns Klint på Trampestien eller nyde en af de mange andre spændende oplevelser, som Stevns byder på.

Liste
Kort
Stevns Klint Trampesti
Foto: Christian Lindgren

Stevns Klint Trampesti

Vandrerute langs Verdensarven! Oplev den stevnske natur, det hyggelige lokalmiljø og oplev et stykke vaskeægte verdenshistorie.

Læs mere

Cykeltur på Panoramaruten 426 "Drama på Klinten"

Drama på klinten er en cykeltur i verdensklasse. Det er storslåede udsigter og stille veje, kridhvid kalk og sort, frodig muld, koldkrigslevn og solvarme sten.

Stevns Klint er udnævnt til UNESCO Verd...

Læs mere
Fodboldgolfen
Foto: Fodboldgolfen

Fodboldgolfen

Danmarks største og Sjællands første 18 hullers fodboldgolfbane.

Smukt beliggende i den Østsjællandske natur, ca. 10 km syd for Køge. Alle baner har forskellige sværhedsgrader og længder mellem 17 og 1...

Læs mere
Vallø Golf
Foto: Christian Lindgren

Vallø Golf

Naturskøn golfbane 8 km syd for Køge

Læs mere
Cliff Experience
Foto: Tage Klee

Cliff Experience

Cliff Experience tilbyder skønne vandreture langs UNESCO Verdensarv, Stevns Klint. 

Læs mere
Stevns Sommerspil
Foto: Stevns Sommerspil

Stevns Sommerspil

CABARET

Læs mere
Klintetours
Foto: Klintetours

Klintetours

Kulinarisk vandretur, Guidet gåtur ved Stevns Klint og Vandreferie ved Stevns Klint er nogle af de tilbud, som Klintetours tilbyder gæster, som ønsker sig helstøbte naturoplevelser med ro, nydelse og ...

Læs mere
Chalk Copenhagen
Foto: Christian Junget Madsen

Chalk Copenhagen

Er du glad for farver? Interesser du dig for kunst, tegning og maling, og har du lyst til at prøve forskellige maleteknikker med pastelkridt?

Læs mere
Klintens Boattours
Foto: Visit Sydsjælland & Møn

Klintens Boattours

Stevns Klint UNESCO verdensarv og Klintens Boattours giver dig nu en unik mulighed for at komme helt tæt på området, der gemmer på de bedste beviser af masseudslettelsen af 50 % af al liv på jorden, h...

Læs mere

LimeLight BoardSport Club

Hvis I elsker at være på vandet og ønsker at prøve kræfter med den populære SUP og Surf sport, så er der en oplagt mulighed på havnen i Rødvig. Her kan I nemlig prøve forskellige gratis aktiviteter i uge 29, 30 og 31 hos LimeLight BoardSport Club.

Læs mere
Foto: Stevns Watersport

Kajakguiden Stevns

Kajakguiden Stevns tilbyder guidede ture og kurser i havkajak ved den storslåede UNESCO Verdensarv Stevns Klint for såvel begyndere, øvede som erfarne kajakroere. I har også mulighed for at leje kajakker, hvis I vil afsted på egen hånd på Tryggevælde Å.

Læs mere
Blue Water SUP Rentals
Foto: Lars Bo Axelholm

Blue Water SUP Rentals

Blue Water SUP er et lille foretagende der bygger på passionen for vandet, naturen, motion og samvær. Vi har mere end 20 års erfaring med forskellig typer surfing og endnu flere års erfaring med Stevn...

Læs mere
SUP ved Stevns Klint
Foto: Mads Tolstrup

SUP-destination Rødvig

Rødvig på Stevns er det perfekte udgangspunkt for en SUP-ferie. Den traditionsrige havneby har de seneste år dannet ramme om et spirende SUP- og surfmiljø med omdrejningspunkt i foreningen Limelight Board Sports Club.