Feriepiloter

Klatrebaner

Foto: Mads Tolstrup

Er I ude efter et adrenalinkick, så besøg en af Sydsjælland & Møns udfordrende trætopbaner. Her kan hele familien være med, for I bestemmer selv sværhedsgraden - og sikkerheden er naturligvis i top. Se guiden til vores klatremuligheder.  

Liste
Kort
Gavnø Go Fly
Foto: Mads Tolstrup

Gavnø Go Fly

Gavnøs smukke trætopbane Gavnø Go Fly er klar til alle aktive og naturglade gæster. Her er plads til hele familien, vennerne og kollegaerne. Et oplagt udflugtsmål med børnebørnene, foreningen eller pe...

Læs mere
Camp Adventure
Foto: Anthony Bogdan

Camp Adventure

Velkommen til Camp Adventure – her finder du naturoplevelser ud over det sædvanlige. Tag på eventyr med hele familien og udforsk blandt andet det ikoniske Skovtårn, Danmarks største klatrepark, glampi...

Læs mere
Klatrecentralen
Foto: Næstved Ny Fotoklub

Klatrecentralen

Et klatreunivers, hvor der er plads til både børn og voksne. Det er en forhindringsbane, hvor der er forhindringer i alle højder og niveauer.

Læs mere

Klatre- og svævebane i Klinteskovens top

På GeoCenter Møns Klint kan du udfordre dig selv eller din familie på svævebanen eller ved at klatre i træer. Uddannede instruktører guider dig til tops i nogle af de høje og flotte træer som vokser på kanten af Møns Klint. Tør du?!

Fandt i ikke den aktivitet, I ledte efter?

Enø og Karrebæksminde Mini Golf
Tue Schiørring Fotografi

Søg blandt flere sjove aktivteter og find netop den der passer til jer