Kano på Susåen

Kanosejlads på Susåen

Foto: Frame & Work

Kom ned i tempo og bliv ét med naturen. Her kan familien være samlet uden forstyrrelser. Kom ned og ro ud på Sydsjælland & Møn. Her begynder kanoturen.

Danmarks måske skønneste å

Oplev en kanotur på Susåen. Sejl gennem smukt landskab, forbi historiske bygninger og hyggelige oaser, hvor en pause med en picnic-kurv i det grønne giver tid til leg og afslapning. Susåen strækker sig 87 km gennem Næstved, Faxe, Sorø og Ringsted kommuner. Ro forbi det smukke Herlufsholm, gennem snoede sving helt til Slusehuset, som ligger blot tre minutter fra Næstved centrum.

Foto:Destination SydkystDanmark

Flot natur i hvert et sving

Susåen er Sjællands største vandsystem og har sit udløb i Karrebæksminde Bugt. Langs Susåen kan du fra kanoen se enestående flora og fauna, da åen er hjem for omkring 20 fiskearter og smukke bevoksninger. Vil du nøjes med en kort tur på Susåen, så lej en kano fra Slusehuset, der ligger tæt på Næstved City. Så kan du prøve kanosejladsen af, inden du tager en længere tur. Tag en kanotur med børnene, pak picnic-kurven og nyd naturen uden planer. Kanosejllads er for alle og en måde at forene børn i alle aldre med aktiv ferie i jeres eget tempo.

Kanoudlejning ved Slusehuset

Klik her for kanoudlejning

Foto: Frame & Work