Mød Ole Eskling fra Camp Møns Klint

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Mød ildsjælen fra Møns Klint, som er født næsten helt uden på klinten og hvis hjerte banker for naturen. 

There are things known, and things unknown – and in between are the Doors

Citatet står med svungen, håndmalet skrift på styrehuset på skibet Ida, der ligger I Klintholm Havn på Møn.
Skibet tilhører Ole Eskling – ordene stammer fra Jim Morrison, poeten og sangeren der stod i spidsen for et af de største bands i verdenshistorien; The Doors.

Ole Eskling og Jim Morrison, har en del tilfælles. Ikke fordi de kender hinanden eller har mødt hinanden, men fordi poesien, lyrikken og udsynet på verden kommer fra samme sted. Fra hjertet og fra følelserne. Hvis ikke det kommer derfra, så er det ligegyldigt. Og sådan er det med Ole Eskling. Det er hjertet først. I alting. Hele tiden.

På Camp Møns Klint, hvor Ole er den ansvarlige Resort Manager, kommer det til udtryk i de mange detaljer rundt omkring på pladsen. De små ting, der gør den store forskel. Camp Møns Klint ligger som Danmarks måske smukkeste campingplads, på kanten af Møn, et par hundrede meter fra Møns Klint. Kuperet, grønt, roligt og unikt. Detaljerne ser man overalt på pladsen, på skiltene og i de mange engelske slogans og inspirationscitater der hænger rundt omkring. Små skæve påhit.

Foto:VisitSydsjælland-Møn

Her er ingen forbudsskilte – faktisk kun det modsatte. Opfordringer til at gøre noget anderledes, som f.eks. at tage turen ud midt på marken og se solnedgangen i de opstillede stole, gå ud til området ”Nowhere” hvor skoven indhyller en i stilhed, eller tage en tur i den ophængte gynge, for som Ole Eskling selv siger

Foto:VisitSydsjælland-Møn

Hvem bestemmer, at det kun er børn der skal gynge – der er jo et barn i os alle sammen

Ole Eskling er eventyrer. En mand af verden der har set det meste. Fra havet i konkurrencebådede under Americas Cup – på motorcrossmaskine i Saharas ørken, eller fra hesteryg henover sletter og marker. Og det kan være svært at følge med, når snakken går – men man skal virkelig forsøge. For holder man ved, tages man med på en rejse som ikke er mange forundt. På havene, i skovene, over sletterne, til byerne og lige her på Møn.

Foto:VisitSydsjælland-Møn

Møn er basen for Ole Eskling. Han er født og opvokset her og har trådt sine drengesko flade i naturen omkring Danmarks smukkeste klint. Et liv på kanten, uden på noget tidspunkt at miste jordforbindelsen. For det er faktisk her basen er for Ole. I Naturen. At være i den. Lege I den. Arbejde med den, og forme den på en måde, så gæster og besøgende kan prøve det selv.”We bring you back to nature” er Camp Møns Klint slogan – og på de her kanter, der holder man hvad man lover.

Mød flere ildsjæle fra Sydsjælland & Møn