Kano på Susåen

Top 10 børneoplevelser i naturen

Foto: Mads Tolstrup

I naturen er der nye oplevelser om hvert et hjørne, hvert et sving og hver en gren. Tag ud og oplev, opdag og leg i naturen med hele familien

Liste
Kort
Fossiljagt Faxe Kalkbrud
Foto: Mads Tolstrup
01

Gå på fossiljagt!

Tag på fossiljagt i Sydsjælland & Møns enorme kridtlag og find flere millioner år gamle levn fra fortiden. 

Kalvehave Labyrintpark
Foto: Kalvehave Labyrintpark
02

Kalvehave Labyrintpark

Labyrinter kender ingen alder, her kan alle børn og voksne være med. I kan konkurrere mod hinanden, eller løse opgaverne sammen. I bestemmer selv tempoet - Kalvehave Labyrintpark er en stressfri zone....

Læs mere
Møns Klint båd
Foto: Mads Tolstrup
03

Møns Klint

Møns Klint er et meget populært udflugtsmål og et nationalklenodie af helt særlig karakter, og det er let at forstå hvorfor. De smukke hvide klinter, der rejser sig 128 meter over det turkisgrønne hav langs den syv kilometer lange kyststrækning, er nemlig noget helt særligt.

Læs mere
04

Oplev Sydsjælland & Møn på hesteryg

Tag på ridetur på Sydsjælland & Møn og oplev områdets smukke natur fra en hesteryg. På denne side har vi har samlet lidt forslag til rideoplevelser på Sydsjælland & Møn, hvor hele familien trygt kan være med. 

Kano på Susåen
Foto: Frame & Work
05

Kanosejlads på Susåen

Kom ned i tempo og bliv ét med naturen. Her kan familien være samlet uden forstyrrelser. Kom ned og ro ud på Sydsjælland & Møn. Her begynder kanoturen.

Til havs Stevns Klint
Foto: Mads Tolstrup
06

Stevns Klint UNESCO Verdensarv

På Sydsjælland rejser Stevns Klint sig 41 meter op over havets overflade og giver gæster oplevelser i verdensklasse. Klinten er det bedste sted i verden at se sporene efter asteroiden, der tog livet af dinosaurerne og mere end halvdelen af alle arter på Jorden for 66 mio. år siden.

Læs mere
Holmegaard Outdoor
Foto: Mads Tolstrup
07

Holmegaard Outdoor

På Holmegaard Outdoor er der et væld af forskellige aktiviteter. Slå dig løs og gå på opdagelse i det historiske Holmegaard Værk og Holmegaard Mose, tag på jagt efter tidsrejsende stenalderdyr i spill...

Læs mere
Skovtårnet
Foto: Frame & Work
08

Skovtårnet ved Camp Adventure

Skovtårnet ved Camp Adventure er en oplevelse i absolut særklasse. Tårnets øverste platform befinder sig 135 meter over havets overflade og er dermed det højest tilgængelige punkt på Sjælland.

Læs mere
Foto: Frame & Work
09

Faxe Kalkbrud

I hjertet af Sjælland ligger det smukke Faxe Kalkbrud – et stykke Danmarkshistorie, som var hjemsted for havmonstre og koralrev for millioner af år siden! 

Læs mere
Sælsafari ved Knudshoved odde og Avnø
Foto: Jan Thorhauge
10

Sælsafari ved Knudshoved odde og Avnø

Avnø Fjord er et helt særlig område hvor det er muligt at tage på sælsafari.

Her kan man tit opleve sælerne ligge på maven på den mange sten. Hvis de hopper i vandet er man kommet for tæt på dem. Man...

Læs mere