Under Åben Himmel

Foto: Mads Tolstrup

Oplev den stevnske natur, som er perfekt til alverdens outdooraktiviteter og sjov på vandet. Imponerende kystlinje, fredelige vandreruter med fantastisk udsigt og lange cykelture med vind i håret. Kom og vær med under åben himmel.

Vandring

Stræk benene og sug til dig af den friske luft på toppen af et stykke UNESCO Verdensarv! Trampestien, der går langs toppen af Stevns Klint er en smuk og spændende vandretur, men det er kun én af mange ture, du kan opleve på Stevns.

Vandsport

Mærk vindsus og bølgeskvulp for foden af Stevns Klint. Find din indre vandhund frem og spring enten på et SUP board, sejl i havkajak eller prøv windsurfing på Stevns. Der er uanede mængder af vandaktiviteter i området, som du kan udfordre dig selv og familien med.

Cykling

Mærk vinden i ansigtet, mens asfalten suser under dig. Der er så mange cykelruter på Stevns, som bare venter på dig. Om du har lyst til at køre på Berlin – København ruten, eller er mere til en af de mange landeveje eller mindre ruter, er der noget for dig.

Golf

Indstil sigtekornet, mål vindstyrken og skyd! Hvis dit hjerte brænder for golf, vil du føle dig mere end tilpas på Stevns. Her kan du også kaste dig over alle de afarter af golf, der findes – der er nemlig også fodboldgolf og krolf.

Der sættes særlig fokus på outdooroplevelser på Stevns via projektet Stevns Outdoor & Vandsport, som er støttet af EU-midler.

EU