Fransk forår i Præstø

Præstø by

Foto: Mads Tolstrup

Præstø by er en idyllisk perle tæt på kysten lige ud til Præstø Fjord. Byen har en særlig charme, som skal opleves helt tæt på. Den smukke by er kendt for markedet Fransk Forår og den flotte kirke midt i byen. 

Oplevelser i Præstø

Max. 30 minutter fra Præstø

Liste
Kort
Foto: Per Rasmussen

Vordingborg

Vordingborg by er en af landets mest unikke steder historisk set, da det er her, Dannebrog for første gang mødte Danmark. Ud over den fascinerende historie er byens charmerende, hyggelig og fuld af små kroge og vidunderlige oplevelser. 

Læs mere
Stege byport
Foto: Tage Klee

Stege

Stege er en af Danmarks ældste købstæder og bærer præg af middelalderen, så vel som mere moderne tider, som gør byen til en interessant og smuk by at gå på opdagelse i.

Læs mere
Foto: Frame & Work

Faxe Kalkbrud

I hjertet af Sjælland ligger det smukke Faxe Kalkbrud – et stykke Danmarkshistorie, som var hjemsted for havmonstre og koralrev for millioner af år siden! 

Læs mere
Camping Feddet
Foto: Frame & Work

Feddet

Feddet er en fantastisk halvø der adskiller Præstø Fjord og Faxe bugt. Her bliver du budt på skøn natur med mange kilometers badestrand og vandre- og cykelruter på nogle skønne naturstier. Derudover er der masser af aktiviteter for både børn og voksne. 

Læs mere

Skovtårnet ved Camp Adventure

Skovtårnet ved Camp Adventure er en oplevelse i absolut særklasse. Tårnets øverste platform befinder sig 135 meter over havets overflade og er dermed det højest tilgængelige punkt på Sjælland.

Læs mere
Foto: Bonbon-Land

BonBon-Land

Få sommerens sjoveste dage

Læs mere
Shopping i Næstved City
Foto: Tage Klee

Næstved

Næstved er er både historisk og nutidigt set Sydsjællands største handelsby. I dag byder byen på stor diversitet med store grønne områder, rigt handels- og byliv samt et stort udvalg af historie, kunst og kultur. 

Læs mere
Gavnø Slot
Foto: Mads Schmidt Rasmussen

Gavnø Slot

På Sydsjælland ligger det smukke rokokoslot Gavnø Slot, der byder på en eventyrlig oplevelse for alle. Tag en tur rundt bag slottets mure og gå på opdagelse i blomsterparken, kirken, bryggeriet og Go Fly banerne. 

Læs mere

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Egelyvej

4720

Koordinater

Længdegrad : 12.05448

Breddegrad : 55.118626