Tareq Taylor besøger Sydsjælland
Er Sydsjælland på din bucketliste? Det bør området være, mener den svenske tv-kok Tareq Taylor, der i sommer var på visit med et tv-hold for at filme en ny sæson af det populære madprogram ”Tareq Taylor’s Nordic Cookery”, der bliver vist i hele Norden.
Kokken lavede mad af lækre, lokale råvarer fra Klippingegård, smagte dansk amarone-vin hos Vesterhave Vingård, oplevede Stevns Klint, Gavnø Slot, Rødvig Kro & Badehotel, planteuniverset Paradehuset i Gisselfeld Slotspark og flamberede pandekager i kirsebærsnaps fra Isle of Møn. Se videoerne fra hans besøg herunder.
Paradehuset
Tareq Taylor besøger det magiske åndehul Paradehuset i Gisselfeld Slotspark omgivet af eksotiske planter i fuldt flor.
Rødvig Kro og Badehotel
Lokale råvarer er i højsædet. Tareq Taylor besøger badehotellets chefkok til en snak om jord-til-bord-tendensen.
Vesterhave Vingård
Kan man dyrke vin i Danmark? Svaret er ja. Tareq Taylor smager på de prisvindende druer hos Vesterhave Vingård.
Dessert på Gisselfeld
Pandekager med sommerens bedste frugter står på menuen i Gisselfeld Klosters fine slotspark.
Klippingegård
Solmodne jordbær og røde rabarber. Klippingegård leverer friske forsyninger til Tareq Taylors sommerdessert.
Stevns Klint
Det er et imponerende syn, der venter Tareq Taylor ved Stevns Klint, som er UNESCO Verdensarv.
Gavnø Slot
Tareq Taylor tænder op under blusset i udendørs køkkenet på Gavnø Slot, hvor han laver grillet kål og bøf.
Makrel ved Stevns Klint
Tareq Taylor mixer den lækreste Makrel sandwich sammen i de smukke omgivelser på Stevns.